Täysi palvelu

EKOLOGISUUTTA UNOHTAMATTA

Maansiirto Lehto Oy tarjoaa vankalla ammattitaidolla käyttöönne kaikki maansiirtoon ja kuljetukseen liittyvät työt.

Kauttamme saatte kaikki maa- ja vesirakentamiseen liittyvät työt sekä materiaalit. Teemme myös kohteissa maarakentamiseen liittyvät purkutyöt ja kierrätämme syntyvän ylijäämämateriaalin niille sopiviin kohteisiin tai jatkojalostukseen käsittelyalueellemme Turenkiin.

Toimitamme erilaiset soralajikkeet, täytemaat ja mullat sekä teemme myös kohteiden ulkoalueet loppuun saakka, sillä meiltä onnistuu myös viherrakentaminen. Hankimme kohteisiimme betonituotteet ja kasvillisuuden lähialueen laadukkailta toimijoilta.

Tarpeeton maamassojen siirto saadaan minimoitua, koska käytämme maansiirtokoneissamme 3d-koneenohjausjärjestelmää.

 

  


  

MAANSIIRTOTYÖT / MAANRAKENNUKSET

Teemme vankalla kokemuksella kaikki maanrakennus- sekä maansiirtotyöt. Kalustomme on erittäin ajanmukainen ja henkilökuntamme on ammattitaitoista ja motivoitunutta porukkaa.

  

MAANKÄSITTELYTYÖT / KIERRÄTTÄMINEN

Tuodessamme kohteeseen maata, viemme samalla vanhan pois. Jokainen ajomatka ja maa-aines hyödynnetään. Kierrätämme ja jatkojalostamme vanhat maa-ainekset niille soveltuviin kohteisiin käsittelyalueellamme.

  

INFRARAKENTAMINEN

Teknisen infrastruktuurin maansiirtotyöt onnistuvat, kuten  vesi- ja viemäriverkkojen, sähkönjakeluverkkojen ja televerkkojen rakennustyöt. Palvelemme asiakkaitamme myös kaikissa muissa infra-alan töissä.

  

VIHERRAKENTAMINEN

Kauttamme hoituvat istutukset, kivetystyöt tai esimerkiksi tukimuurit. Asennamme myös tekonurmea ja kunttaa. Kun pihan rakenteet on tehty kunnolla, vältytään pihaongelmien jatkuvalta huolehtimiselta.