Maansiirto & Kuljetus Lehto Oy

MAANSIIRTOA JO VUODESTA 1957!

Maansiirto & Kuljetus Lehto Oy on edesmenneen perustajansa Väinö Lehdon elämäntyö. Hän aloitti kuljetustoiminnan vuonna 1957 hankkimalla liikenneluvan ja ensimmäisen kuorma-autonsa. Tuolla autolla ajettiin talvella puutavaraa ja kesällä urakoitiin silloisen uuden Valtatie 3:n maansiirtotöitä.

Ankaralla työllä ja peräänantamattomalla rehellisyydellä Väinö Lehto luotsasi yritystä yli 30 vuotta. Yritys muutettiin osakeyhtiöksi vuonna 1978.

Samoja periaatteita noudattaen yhtiötä ryhtyivät johtamaan Väinön pojat Aarne ja Pertti Lehto. Taidolla yhtiötä kehittäen ja järkevin investoinnein yhtiö on sopeutunut vallitseviin olosuhteisiin. Vuonna 2001 yhtiön johtaminen siirrettiin kokonaisuudessaan Aarnen ja Pertin pojille Kari ja Marko Lehdolle, jotka ovat olleet yrityksen toiminnassa mukana jo pikkupojista lähtien. Näin he ovat oppineet maanrakennuksen käytännön asioita isältä pojalle -periaatteella. Samalla on pystytty tarjoamaan asiakkaillemme hyödyksi jo useiden sukupolvien asiakassuhteet.

Maansiirto & Kuljetus Lehto Oy on pitkän historiansa aikana saavuttanut vankan jalansijan Etelä-Suomen alueella luotettavana ja osaavana maansiirtourakoitsijana. Onhan Maansiirto & Kuljetus Lehto Oy Janakkalan vanhin maansiirtoyritys!

Yrityksen pitkään ikään ja menestykseen löytyy syy periaatteistamme:

TINKIMÄTÖN TYÖN LAATU JA LUOTETTAVUUS - joten yhteistyö kanssamme kannattaa varmasti.